Onze producten

De Jinko 435Wp Tiger Neo N-type is een full black zonnepaneel met een vermogen van 435 Wattpiek en 108 cellen. De afmetingen van dit paneel zijn 1762 x 1134 x 30 mm en het weegt 22 kg. Het paneel maakt deel uit van de Tiger Neo N-Type serie, die bekend staat om een hogere opbrengst per vierkante meter, zelfs bij bewolkt weer. Deze N-type panelen hebben ook minder last van Light Induced Degradation (LID), wat resulteert in een lagere degradatie over de tijd.

Dit specifieke model heeft een productgarantie van 25 jaar en een vermogensgarantie van 30 jaar. De fabrikant, Jinko, is een wereldleider in de productie van zonnepanelen, met een productiecapaciteit van 31 GW en een wereldwijd klantenbestand dat verspreid is over meer dan 100 landen

De Canadian Solar HiKu CS6R-400MSp is een hoogwaardig zonnepaneel dat is ontworpen voor residentieel en commercieel gebruik. Met een vermogen van 400 watt is het een van de meest efficiënte zonnepanelen op de markt.

Het paneel beschikt over 144 halfgesneden monokristallijne cellen die zeer goed bestand zijn tegen schaduw en uitstekende prestaties leveren bij weinig licht. Het duurzame ontwerp van het paneel omvat een stevig aluminium frame en gehard glas dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden.

De HiKu CS6R-400MSp wordt geleverd met een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar, wat zorgt voor langdurige betrouwbaarheid en gemoedsrust voor klanten.

De Growatt MIN TL-XH omvormer heeft een lichter, kleiner en beter ontwerp dan de vorige generatie. Omdat de omvormer erg efficiënt is, kan deze passief gekoeld worden. Daarom is deze krachtige omvormer erg stil. Met het moderne uiterlijk ziet uw installatie er helemaal up-to-date uit!

De “H” in TL-XH staat voor hybride. Dit betekent dat accu’s van het Growatt XH opslagsysteem op de omvormer kunnen worden aangesloten.

De omvormer heeft een efficiëntie van 98,4%. Het model komt met een ingebouwd overspanningsbeveiliging apparaat (SPD) type II aan DC kant en actieve vlamboogdetectie (AFCI). De MIN serie heeft twee Maximum Power Point Trackers (MPPT).

Standaard levert ZonnepanelenSuper.nl deze omvormer inclusief Wifi of LAN. Optioneel is ook een speciale RF verbinding beschikbaar, met een groter draadloos bereik dan de standaard Wifi oplossing. Bij alle Growatt omvormers heb je de optie de Growatt Smart Meter te gebruiken. Dit is een slimme meter waarmee je het verbruik én de productie van de zonnepanelen kunt meten en limiteren.

Standaard hebben Growatt omvormers 10 jaar fabrieksgarantie.

SolarEdge

SolarEdge omvormers staan bekend om het maximaliseren van het vermogen door ieder paneel afzonderlijk te optimaliseren met behulp van power-optimizers. Heel nuttig als u een vlak schaduw heeft dat zich over alle zonnepanelen beweegt gedurende de dag, of als u veel verschillende oriëntaties wilt gebruiken.