Ons dienstenpakket

Bij A & B Duurzaam geloven we sterk in de kracht van zonne-energie. Zo gaan wij te werk:

1. Beginstadium: In dit stadium begint ons proces met het opnemen van de klus, waarbij wij de energiebehoeften, beschikbare dak ruimte, oriëntatie en hellingshoek bespreken. We kijken ook naar financiële aspecten om een op maat gemaakt zonnepanelensysteem te ontwerpen.

2. Ontwerp van het Zonnepanelensysteem: Na de evaluatie stellen we een gedetailleerd ontwerp op, inclusief het aantal panelen, hun locatie op het dak, de omvormer, bekabeling en technische specificaties. Ons ontwerp is gericht op optimale prestaties.

3. Installatie: Ons ervaren installatieteam begint met het bevestigen van de montagerails op het dak, het monteren van de panelen en het installeren van de omvormer en bekabeling. We zorgen ervoor dat alles veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd.

4. Netkoppeling: Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, koppelen we het systeem aan het elektriciteitsnet. Dit omvat het omzetten van gelijkstroom naar bruikbare wisselstroom, waardoor onze klanten energie kunnen opwekken en terug leveren aan het net.

Bij A & B Duurzaam nemen we de complexiteit van het installatieproces uit handen en zorgen we voor een soepele overgang naar hernieuwbare energieopwekking. Zo dragen we bij aan een groenere toekomst en besparingen op energiekosten voor huishoudens en bedrijven